RSS Feed

Lašišos filė marinuota su medumi bei garstyčiomis.

Lašišos filė marinuota su medumi bei garstyčiomis.

Paskutiniu metu dažniau nei niekad turiu galimybę pasisukioti virtuvėje bei pabandyti receptus kuriuos jau seniai norėjau išbadyti.  Šiandien pasidalinsiu savo vienu mylimiausiu lašišos receptu.

Lašišai reikės:

  • lašišos filė (be ašakų)
  • 0,5 citrinos sultys
  • 2 valg.šaukš. medaus
  • 1 valg.šaukš. garstyčių
  • Druskos bei pipirų

Lašišos file įtriname druska bei pipirais. Iš medaus, garstyčių bei citrinos sulčių paruošiame marinatą. Juo įtriname lašišą. Paruoštą lašišą paliekame pasimarinuoti bent 30 min ( geriausia 1-2h) šaldytuve.

Kepame folija išklotoje formoje 15 – 20 minučių 190 C temperatūroje.

Patiekiame su karštomis bulvėmis bei salotomis.

salmon

Skanaus!

wpid-ida.jpg

Advertisements

Palikit laiškutį čia

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: